Чарівні Моменти

Чарівні Моменти

 

Святкова акція від Dr. Spiller 2018

Dr. Spiller Beauty Stars – для чудових святкових моментів!

Святкова акція Dr. Spiller 2018 «ЧАРІВНІ МОМЕНТИ» нагадує про незабутні враження, дорогоцінні  моменти  та  чарівні спогади з розкішними подарунковими наборами, які з любов’ю вибирають та  пакують.

Унікальні подарунки для ваших близьких.

Кожен Новий рік пригадується новими враженнями та чарівними моментами. Щоб відзначити ці ЧАРІВНІ МОМЕНТИ, Dr. Spiller створив ексклюзивні подарункові набори класу люкс, які неодмінно потраплять під ялинку завдяки чарівному дизайну і дорогоцінному вмісту. У нас є для вас ідеальний подарунок, щоб подарувати радість усім у наступаючій низці свят!

CELLTRESOR – косметична лінія для глибокого омолодження шкіри.

Засоби по догляду за шкірою CELLTRESOR завоювали дві нагороди за свій антивіковий ефект. Penta Hyaluron Serum – високоефективний концентрат активних інгредієнтів – миттєво розгладжує і зволожує шкіру із недостатньою кількістю вологи. Ексклюзивна сироватка містить коротко- та довго-ланцюгову  гіалуронову кислоту, яка зв’язує дорогоцінну вологу у шкірі і зберігає її протягом тривалого часу. Вона, також, глибоко проникає у шкіру, поповнюючи запаси вологи, сприяючи миттєвому розгладженню зморшок, підвищуючи її тургор та надаючи обличчю свіжість та зволоження. Святковий набір Dr. Spiller Christmas Ornament – класичний і на даний момент предмет колекціонування – містить:

Подарунковий набір CELLTRESOR:

 

  • Penta Hyaluron Serum 15 мл
  • Різдвяна прикраса
  • Подарункова коробка

Набір ампул – інтенсивна терапія для сяючого і свіжого кольору обличчя.

Розкішна 4-тижнева інтенсивна терапія із 28 скоординованими ампулами для ідеального кольору обличчя:

  • Тиждень 1 – Регенерація. Vitamin A Ampoules – ампули з вітаміном А покращують колір обличчя і підтримують процеси відновлення шкіри. Містить сік алое вера для заспокоєння подразненої шкіри.
  • Тиждень 2 – Чиста волога: Hyaluronic Acid Ampoules – ампули з гіалуроновою кислотою зміцнюють шкіру зсередини, миттєво розгладжують її і зберігають вологу протягом тривалого часу.
  • Тиждень 3 – Ревіталізація: Sanvita Ampoules – ампули оживляють втомлену шкіру за допомогою зеленого чаю, граната і женьшеню. Ця комбінація також захищає шкіру від негативних факторів навколишнього середовища.
  • Тиждень 4 – Реструктуризація: Collagen Ampoules – ампули з колагеном глибоко зволожують та зміцнюють волокна колагену – це потрібно для гладкої, реконструйованої шкіри із відмінним тонусом.

Набір ампул «Skin Renewal» Оновлення шкіри:

 

  • 7 x Vitamin A Ampoules (3 мл)
  • 7 x Vitamin A Ampoules (3 мл)
  • 7 x Sanvita Ampoules (3 мл)
  • 7 x Collagen Ampoules (3 мл)
  • Гарна подарункова упаковка

Заспокійливий набір для догляду за обличчям з алое вера та азуленом.

Вимоглива, подразнена шкіра відчуває повне заспокоєння, підтримку та захист з ритуалом догляду за шкірою «Заспокійливі зірки». Набір, що складається з п’яти скоординованих продуктів, дарує повну програму по догляду за подразненою шкірою, яка включає в себе все: від м’якого очищення до щоденного догляду за шкірою, маску та ампульний концентрат. Делікатне, очищаюче  молочко Aloe Sensitive з соком алое вера ретельно та ніжно видаляє забруднення з шкіри, у той час як Sensitive Toner with Aloe освіжає та заспокоює шкіру після очищення. Крем Азулен – збагачений сечовиною, бісабололом і маслом виноградних кісточок – забезпечує тривале зволоження, розгладжує шкіру та має антиоксидантну дію. Крем-маска Azulen забезпечує швидкий тайм-аут від повсякденних стресів. Збагачена маслом авокадо та алантоїном, вона заспокоює подразнену шкіру. Ампула Aloe Vera Skin Lift Ampoule – як заключна родзинка – створює миттєвий ефект ліфтингу, покращує тонус і надає  молодість зовнішньому вигляду. Ця всеохоплююча подарункова коробка містить:

Набір для догляду за обличчям “Soothing Stars” – Заспокійливі зірки:

 

  • Aloe Sensitive Cleansing Milk 100 мл
  • Sensitive Toner with Aloe 100 мл
  • Azulen Cream 50 мл
  • Azulen Cream Mask 50 мл
  • Aloe Vera Skin Lift Ampoule 3 мл
  • Ексклюзивна подарункова упаковка

Універсальний набір для догляду за шкірою навколо очей.

Beautiful Eyes – набір для догляду за шкірою навколо очей – забезпечує ідеальну програму догляду за ніжною шкірою цієї ділянки. Це стало можливим завдячуючи Eye Make-up Remover -двофазному засобу для зняття макіяжу, який розчиняє навіть водостійкий макіяж, а пантенол заспокоює роздратовану шкіру навколо очей. Ампула з алое вера Aloe Vera Eye Repair Ampoules – абсолютний must-have для тих, у кого особливо чутлива ділянка навколо очей. Високоефективна комбінація активних інгредієнтів з соком алое вера, колагеном і гіалуронової кислотою забезпечує шкіру основними поживними речовинами, глибоко зволожує і помітно покращує її еластичність.  А застосовуючи щодня крем для шкіри навколо очей з  вітаміном А, який підтримує природні функції шкіри, ви забезпечите, також,  захист від передчасної появи зморшок завдячуючи антиоксиданту вітаміну Е. Додавання мигдалевої олії дарує гладку та еластичну шкіру  навколо очей. Набір містить:

 Набір для догляду за очима “Beautiful Eyes” – Чарівні очі:

 

  • Eye Make-up Remover 60 мл
  • Aloe Vera Eye Repair Ampoule 5 мл
  • Eye Contour Cream 20 мл
  • Подарункова упаковка

ICECREAM – Захист в холодні зимові дні.

Зима – холодні місяці року можуть швидко завдати шкоди шкірі. Постійний контраст між холодним повітрям на вулиці і сухим, нагрітим повітрям всередині приміщення, пошкоджує шкірний бар’єр і погіршує захисні властивості шкіри. Багатогранний ICECREAM зберігає дорогоцінну вологу і відновлює баланс шкіри. Оптимізована формула з вітаміном D активізує шкіру, підвищує вироблення вітаміну D, зміцнює її структуру і захисний бар’єр. Олія виноградних кісточок – один з найефективніших антиоксидантів – захищає від негативних факторів навколишнього середовища та одночасно глибоко зволожує шкіру. Вміст пантенола заспокоює роздратовану шкіру, тому вона може швидко відновитися, а мигдалева олія робить її м’якою та еластичною. ICECREAM в максі-упаковці 100 мл – це ідеальне рішення для догляду за шкірою для всієї родини, таким чином, кожен буде готовий до будь-якого сніжного бою.

MÁGICO – Догляд за шкірою з освіжаючою чарівністю Амазонки

Унікальна комбінація рослинних життєво важливих інгредієнтів підносить душу і тіло в казковий світ Амазонки. Екзотичні ягоди асаї, дорогоцінне масло купуасу і бразильська мімоза мають антиоксидантну дію, живлять шкіру з дефіцитом ліпідів і глибоко зволожують її. Гель для душа MÁGICO Shower Gel забезпечує освіжаючий початок дня, а лосьйон для тіла MÁGICO Body Lotion поповнює запаси вологи в шкірі, роблячи її шовковистою і м’якою. Ідеальним компаньйоном є – крем для рук з додаванням вітаміну Е – MÁGICO Hand Cream. Він наповнює подразнену шкіру рук корисною вологою, забезпечуючи тривалий захист та бореться з першими ознаками старіння. Зручний набір містить:

MÁGICO набір:

 

  • MÁGICO Shower Gel 200 мл
  • MÁGICO Body Lotion 200 мл
  • MÁGICO Hand Cream 75 мл
  • Прозора сумка

Потужний універсальний набір для догляду за обличчям чоловіків.

Чоловіча лінія по догляду за шкірою MANAGE YOUR SKIN® об’єднує сильні сторони рослинних активних інгредієнтів з високотехнологічними дослідженнями «зроблено в Німеччині». Кожен продукт в цій лінії базується на запатентованій сполуці GLYCAMON®, в якому використовуються три високоефективні рослинні інгредієнти, які швидко знімають подразнення, глибоко зволожують і помітно затримують старіння шкіри. Освіжаючий очищаючий  засіб  Refreshing Facial Cleanser ретельно очищує та освіжає шкіру. Заспокійливий бальзам після гоління Calming After Shave Balsam прекрасно заспокоює шкіру після ранкового гоління і забезпечує тривале зволоження. Потім, зволожуюча сироватка з гіалуроновою кислотою Hyaluronic Power Serum наповнює шкіру додаткової дозою вологи. Навіть шкіра з дефіцитом ліпідів стає глибоко і тривало зволоженою. Активує шкіру комплекс Age Repair Complex, який є ідеальним доповненням. Цей концентрований крем з антивіковими інгредієнтами зміцнює контур обличчя і забезпечує новою енергією. Нарешті, ефективна сироватка для контуру очей Effective Eye Contour Serum забезпечує пильний погляд. Завдяки високоефективному запатентованому антиоксидантному коктейлю, ретинолу і гіалуроновій кислоті, він зменшує кола під очима, швидко знімає набряки і помітно розгладжує зморшки. Ексклюзивний набір для догляду за обличчям містить:

Набір для догляду за обличчям для чоловіків “Pure Performance”:

 

  • Refreshing Facial Cleanser 50 мл
  • Calming After Shave Balsam 30 мл
  • Activating Age Repair Complex 30 мл
  • Hyaluronic Power Serum 10 мл
  • Effective Eye Contour Serum 5 мл
  • Подарункова упаковка