Чарівні Моменти

Dr. Spiller Beauty Stars – для чудових святкових моментів! Святкова акція Dr. Spiller 2018 «ЧАРІВНІ МОМЕНТИ» нагадує про незабутні враження, дорогоцінні моменти та чарівні спогади з розкішними подарунковими наборами, які з любов’ю вибирають та пакують.

Читати далі

Beautiful Décolleté

Beautiful Décolleté – Набір для догляду за шкірою шиї і декольте. Символом підвищення температури на вулиці стає глибоке декольте – це добрий привід нагадати про те, що чутлива шкіра в області декольте вимагає особливого рівня турботи, щоб довго залишатися молодою та пружною.

Читати далі

Anti-Pollution

Anti-Aging терапія і боротьба із забрудненням та дією на шкіру несприятливих факторів зовнішнього середовища. Набір для боротьби із забрудненням шкіри, що складається з денного крему для шкіри Cellular Day Cream та ампул Cellular Ampoules.

Читати далі

Ідеальне очищення

Cleansing Duos – розкішні набори для очищення шкіри в привабливих міні розмірах. Режим очищення і тонізації шкіри, адаптований до конкретного типу шкіри, є основою догляду за шкірою і ключовим компонентом будь-якої успішної антивікової стратегії.

Читати далі