Anti-Pollution

Anti-Pollution

 

Anti-Aging терапія і боротьба із забрудненням та дією на шкіру несприятливих факторів зовнішнього середовища.

Набір для боротьби із забрудненням шкіри, що складається з денного крему для шкіри Cellular Day Cream  та ампул Cellular Ampoules.

Коли шкіра піддається дії окисного стресу протягом тривалого часу, це сприяє утворенню високореактивних молекул, які пригнічують всі процеси, що відбуваються в шкірі, пошкоджуючи її.

Це призводить до порушення шкірного бар’єру, і забруднюючі речовини можуть легко проникати вглиб, порушуючи функцію клітин шкіри і назавжди пошкоджуючи ДНК. Щоденні навантаження, які викликані озоном, забрудненням, а також ультрафіолетовим та інфрачервоним випромінюваннями, призводять до передчасного старіння шкіри в довгостроковій перспективі, такий стан називається, також, «атмосферним старінням шкіри». Ці негативні процеси впливають на зовнішній вигляд нашої шкіри і проявляються різними способами, починаючи від хронічного запалення, мікро-запалення, почервоніння, гіперпігментації, деградації колагену і появи зморшок, до ламкого та тьмяного  волосся. Шкіра починає виглядає тьмяною, грубою, стомленою, стресовою та млявою. Вона стає тонкою, з’являються глибокі зморшки, які відрізняються від тих, які пов’язані з природним хронологічним старінням шкіри.

Потужний захист но основі рослинних інгредієнтів для розкоші шкіри.

Екологічні фактори, такі як тверді часточки та інші забруднювачі, а також вільні радикали, можуть прискорити процес природного старіння шкіри. Розкішна лінія Cellular забезпечує щоденний захист: потужна комбінація екстрактів яблука, волоського горіха і підтримуючого клітинного екстракту, виготовленого з протеїнів водоростей, надає тривалу зволожуючу дію, покращує еластичність, протидіє зморшкам і комплексно протистоїть проти різних забруднень, захищає шкіру від руйнівних зовнішніх впливів. Денний крем Cellular Day Cream збагачений чудовими оліями, які відновлюють природний ліпідний баланс шкіри і живлять її, роблячи м’якою і еластичною. Висококонцентровані ампули Cellular, що використовуються для інтенсивної терапії, чудово доповнюють цей рослинний силовий агрегат, збільшуючи зволожуючий, розгладжуючий та захищаючий ефекти.

Набір Anti-Pollution

 

  • 1 x Cellular Day Cream 50 мл.
  • 7 x Cellular Ampoules 3 мл, кожна з відкривачем ампул.
  • Розкішна подарункова упаковка у лімітованій кількості!

Заходи, проти забруднення шкіри.

 

  • Необхідно забезпечити для шкіри ефективний захист від негативних зовнішніх впливів.
  • Зміцнити кислотну мантію шкіри, як перший бар’єр проти забруднень. Ця надтонка біоплівка може протистояти навіть самим маленьким частинкам і вважається першою лінією захисту від небажаних зовнішніх факторів стресу.
  • Зміцнити шкірний бар’єр в якості другої лінії захисту, щоб запобігти негативному впливу на шкіру.
  • Антиоксиданти, такі як вітаміни і поліфеноли, зміцнюють імунну систему. Захисні сили організму можуть використовувати їх для зв’язування вільних радикалів і усунення їх небезпечного впливу на клітини шкіри. Рекомендується збалансована дієта, яка підтримує цей процес зсередини.
  • Нейтралізувати вільні радикали і активувати синтез клітин за допомогою відповідного режиму догляду за шкірою.
  • Щодня видаляйте шкірні виділення і забруднення, використовуючи очищуючи засоби, які підходять для типу і стану шкіри.

Очищення шкіри в залежності від типу.

Загальновідомо, що правильне очищення виступає ключем до ефективного догляду за шкірою і є основою успішної стратегії боротьби із забрудненням. Небажані накопичення на шкірі закупорюють пори, викликають появу плям, роблять колір обличчя тьмяним і сірим, а також сприяють появі зморшок. Всі ці стресори шкіри повинні бути видалені перед сном, щоб дати їй можливість відпочити і відновитися протягом ночі. Очищення та тонізація шкіри конкретного типу мають вирішальне значення, тому що неправильні або агресивні очищуючи  засоби можуть ще більше посилити стрес для шкіри. Після відповідного очищення шкіри, засоби для догляду, такі як сироватки, концентрати, маски і креми, можуть більш ефективно підтримувати активацію клітин, зміцнювати шкірний бар’єр і відновлювати кислотну мантію.