КРАСА природних ампулах

КРАСА природних ампулах

Висококонцентровані еліксири, які містять потужний набір активних інгредієнтів. Створені, згідно інноваційній системі, в основі якої глибоко зволожуюча гіалуронова кислота. Результат? Революційний догляд за шкірою!

Вплив сили природи на вашу шкіру забезпечує неперевершене відчуття наповнення і блаженства. Тільки сама природа здатна дозволити шкірі випробувати такий кришталево-чистий, натуральний і щедрий догляд. Мета революційної колекції THE BEAUTY OF NATURE AMPOULES: створити ефект дорогоцінних, надчистих інгредієнтів для будь-яких потреб у догляді за шкірою, укладених в дорогоцінній ампулі.

Високоефективна система-транспортувальник на основі гіалуронової кислоти.

Кожна з 13 ампул являє собою складну комбінацію надзвичайно різноманітних, високоефективних інгредієнтів, укладених в зволожуючу основу з гіалуроновою кислотою в якості основного інгредієнта. Ця основа діє як система-транспортувальник, яка дозволяє дорогоцінним інгредієнтам глибоко проникати в шкіру для максимальної ефективності і видимого миттєвого та довгострокового ефекту.

МИТТЄВИЙ ЕФЕКТ – КРАСА ПРИРОДИ

Ампула Signature характеризується вражаючою подвійною дією: миттєвий турбо-ліфтинг в поєднанні з тривалим депо-ефектом, який ефективно протидіє процесу старіння. Зменшує видимі ознаки старіння і усуває пошкодження, пов’язані із різноманітними випромінюваннями. Дорогоцінні активні інгредієнти забезпечують додатковий захист від синього світла і пов’язаного з ним передчасного процесу старіння.

ГІДРАТАЦІЯ – ДУШ З ДОЩУ / ДОЩОВИЙ ДУШ

Ампула Hyaluronic+ забезпечує оптимальну гідратацію завдяки комбінації гіалуронової кислоти трьох різних молекулярних розмірів. Це забезпечує рівномірне глибоке зволоження дерми і епідермісу з довгостроковим ефектом. Резервуар вологи заповнений вщерть, зморшки, утворені внаслідок сухості, розгладжуються, а наповненість шкіри помітно і відчутно збільшується.

ЕНЕРГІЯ – СИЛА ЗЕМЛІ

Recharging Ampoule – перезаряджаюча ампула постачає стомлену шкіру новою енергією. Вона відновлює захисні функції шкіри, дозволяючи відновити здатність протистояти окислювальному стресу. Підвищення енергії в клітинах також сприяє синтезу колагену, який впливає на обсяг, щільність і пружність шкіри. Тьмяна шкіра оновлюється і пожвавлюється, виглядає наповненою і сяючою.

МІЦНІСТЬ – ВІКОВІ ЛІСИ

Firming Ampoule – зміцнююча ампула дозволяє шкірі витримувати вплив часу. Вона запускає природні механізми відновлення, які забезпечують шкірі необхідну еластичність для боротьби зі старінням. Контури обличчя зміцнюються і підтягуються, втрачені об’єми  відновлюється, активно стимулюється оновлення клітин. Відбувається природний ефект підтяжки овалу обличчя.

ЮНІСТЬ – ЗАМЕРЗЛЕ ОЗЕРО

Lifting Ampoule – ліфтинг-ампула, володіє миттєвим зміцнюючим ефектом, який нейтралізує перші ознаки хронологічного і екологічного старіння шкіри. Це розслабляє риси обличчя, зменшує зморшки і вирівнює колір обличчя в цілому. Крім того, тривале глибоке наповнення вологою позитивно впливає на міцність сполучної тканини, а також на еластичність і тонус шкіри. Зморшки підтримуються зсередини та розгладжуються.

СЯЙВО – ЗОРЕПАД

Ампула Radiance відновлює природне сяйво шкіри. Стомлені клітини відчувають потужний приплив енергії, що стимулює процеси регенерації в шкірі. Структура тканини стає більш пружною, а шкіра відновлює своє сяйво. Завдяки інтенсивній гідратації рівень зволоженості стає збалансованим – для рівномірного кольору обличчя, вишуканої текстури і ніжного сяйва зсередини.

ПРОБУДЖУЮЧИЙ ДЗВІНОК – СВІЖІСТЬ РАНКУ

Activating Ampoule – активуюча ампула, забезпечує приплив вологи і діє як захисний екран. Активні речовини пожвавлюють шкіру вранці і надають їй силу і свіжість на весь день. Захищена від забруднень шкіра може ефективно протистояти повсякденним навантаженням навколишнього середовища і захищати клітини від окисного стресу. Ця ампула забезпечує підбадьорливий заряд енергії, який пробуджує стомлену шкіру і забеспечує їй оптимальний початок дня – з тонусом і еластичністю.

СОН КРАСИ – МІСЯЧНЕ СЯЙВО

Відновлююча ампула використовує нічні години для відновлення шкіри на наступний день. Механізми регенерації запускаються вночі, коли шкіра відновлюється після навантажень попереднього дня. Крім того, оптимізований природний процес детоксикації шкіри. Інтенсивне глибоке зволоження забезпечує ранкову енергію і допомагає зберегти юнацький, привабливий колір обличчя.

ВІДНОВЛЕННЯ – ЗАХІД СОНЦЯ

Repairing Ampoule – відновлююча ампула заспокоює пошкоджену сонцем шкіру і дарує регенеруючі імпульси. Вона відновлює пошкодження, викликані ультрафіолетовим випромінюванням і впливом навколишнього середовища, зменшує зморшки, пов’язані з впливом сонця, і покращує клітинні функції. Тривале зволоження поповнює запаси вологи, зберігаючи еластичність і тонус, щоб протидіяти передчасному старінню шкіри.

ПОРЯТУНОК – МІСТИЧНА ЗЕМЛЯ

Calming Ampoule допомагає заспокоїти шкіру. Вона швидко усуває загострені шкірні реакції, викликані зовнішніми факторами або внутрішнім стресом, покращує загальний стан шкіри. Ампула підсилює захисні властивості шкіри, тому вона легко справляється з майбутнім можливим подразненням. Завдяки глибокому зволоженню шкіри подразнення і почервоніння швидко знімаються, шкірний бар’єр стабілізується, шкіра краще справляється з новими труднощами.

БАЛАНС – ЧИСТИЙ, ЯК РІЧНИЙ СТРУМОК

Очищуюча ампула допомагає відновити баланс шкіри і дає відчуття повної чистоти. Регуляція мікрофлори допомагає зменшити вироблення шкірного сала і запобігти надлишковий блиск. Це зменшує запалення та висипи, одночасно перешкоджає їх утворенню. Комбінація зволоження та регуляції надає проблемній шкірі свіжий вигляд. Ампула очищає пори, завдяки цьому шкіра виглядає свіжою та чистою.

ДИХАННЯ – ВІЛЬНИЙ, ЯК ВІТЕР

Detoxifying Ampoule дозволяє шкірі дихати свіжим повітрям. Вона ініціює складні метаболічні процеси, виводячи токсини через шкіру. Інтенсивний ефект детоксикації видаляє токсини, очищає шкіру і покращує колір обличчя. Він також підсилює захисні механізми в шкірі, щоб всебічно захистити клітини від стресу, викликаного шкідливим впливом навколишнього середовища і синім світлом.

ВІДБІЮЧИЙ ЄФФЕКТ – СНІГОПАД

Brightening Ampoule – відбілююча ампула покращує текстуру шкіри і забезпечує рівномірний колір обличчя. Гіперпігментація зникає, а природний колір шкіри поступово відновлюється. Відбілюючий ефект в поєднанні з ефективним захистом від забруднень (від впливу навколишнього середовища, ультрафіолетових променів і синього світла) допомагає запобігти утворенню нової і погіршення існуючої гіперпігментації.