Ідеальне очищення

Ідеальне очищення

Cleansing Duos – розкішні набори для очищення шкіри в привабливих міні розмірах.

Абсолютна чіткість – очищаючі засоби і тоніки для будь-якого типу шкіри.

Режим очищення і тонізації шкіри, адаптований до конкретного типу шкіри, є основою догляду за шкірою і ключовим компонентом будь-якої успішної антивікової стратегії. Залишки макіяжу, забруднювачі довкілля, такі як дрібні частинки і сигаретний дим, а також метаболічні відходи забруднюють пори, сприяють утворенню плям, роблять обличчя блідим і сірим, а також сприяють появі зморшок. Крім того, такі продукти, як сироватки, концентрати, маски і креми, можуть повністю підтримувати  шкіру тільки при нанесенні їх на чисту шкіру. Тільки тоді потужні активні інгредієнти зможуть повністю розкрити свій потенціал.

Підтримання здорової шкіри є пріоритетом компанії Dr. Spiller. Наші продукти глибоко, але дуже ніжно очищують шкіру, зберігаючи її природний баланс.

Dr. Spiller пропонує широкий спектр очищаючих засобів та тоніків.

Soft Cleansing Duo – м’який очищаючий дует для всіх типів шкіри, включаючи чутливу.

Делікатний, пінистий гель Aloe Sensitive Cleansing Gel ніжно, але ретельно очищає шкіру від бруду і шкірних виділень. Освіжаючий сік листя алое вера багатий необхідними поживними речовинами та знімає подразнення під час очищення. Тонік Sensitive Toner with Aloe Sensitive видаляє  залишки засобу для  очищення та бруду  і добре готує шкіру до подальшого догляду.

Soft Cleansing Duo:

  • Aloe Sensitive Cleansing Gel 100 мл
  • Sensitive Toner with Aloe 100 мл
  • Гарна подарункова упаковка

Anti-Aging Cleansing Duo – антивіковий  очищаючий дует для вимогливої, зрілої і сухої шкіри

Цей багатий очищаючий крем з маточним молочком Cleansing Cream with Royal Jelly ніжно очищає вибагливу, зрілу і суху шкіру, покращує регенерацію і робить її шовковистою і м’якою. Hydro Marin® Freshener видаляє всі залишки засобу для очищення і живить шкіру морськими водоростями, пантенолом і алантоїном.

Anti-Aging Cleansing Duo:

  • Cleansing Cream with Royal Jelly 100 мл
  • Hydro Marin® Freshener 100 мл
  • Гарна подарункова упаковка

Deep Cleansing Duo – дует для глибокого очищення комбінованої шкіри.

Очищаюче молочко з екстрактом огірка Cleansing Milk with Cucumber Extract ніжно, але ретельно очищає шкіру. Екстракт огірка дарує приємну освіжаючу дію і помітно покращує колір обличчя. Тонік з огірка видаляє всі залишки бруду, покращує регуляцію вологості шкіри і добре готує її для подальшого догляду.

Deep Cleansing Duo:

  • Cleansing Milk with Cucumber Extract 100 мл
  • Cucumber Toner 100 мл
  • Гарна подарункова упаковка

Очищення шкіри: що потрібно знати.

Що необхідно робити.

  • Очищайте шкіру два рази в день: ввечері очищайте шкіру, видаляючи все, що накопичилося за день на поверхні шкіри, а також для запобігання виникнення подразнення. Очищення вашої шкіри вранці звільняє її від метаболічних відходів, які накопичувалися під час нічної регенерації.
  • Не забувайте завжди включати в свій догляд за шкірою обличчя і режим очищення зони шиї і декольте. На жаль, цими частинами тіла часто нехтують, хоча саме вони в першу чергу показують ваш «справжній вік».
  • Обов’язково використовуйте очищаючий засіб і тонер, що підходить для вашого типу шкіри. Це гарантує, що конкретні потреби вашої шкіри будуть забезпечені, протягом того часу, коли вона глибоко і дбайливо очищується. Це також допомагає досягти ваших цілей по догляду за шкірою.
  • Завжди завершуйте свій очищаючий ритуал тонером. Він видаляє залишки засобу для очищення та бруду, попередньо зволожує шкіру і прекрасно готує її для подальшого догляду.

Чого не треба робити.

  • Не забувайте використовувати більше, ніж просто воду, щоб очистити шкіру. Вода може видаляти тільки водорозчинні речовини, в той час як масла і ліпіди залишаються на шкірі. Щоб видалити їх, вам знадобляться м’які жиророзчинні інгредієнти, які є у високоякісних очищувальних засобах для обличчя.
  • Уникайте подразнення, не використовуйте щітки або аналогічні інструменти, щоб нанести очищаючий засіб на шкіру. Вони також є ідеальним субстратом для росту бактерій і мікробів.
  • Не використовуйте занадто гарячу воду для змивання засобу для очищення: це робить чутливу, схильну до куперозу шкіру, більш подразненою з розширеними капілярами.
  • Використовуйте ватний диск, щоб нанести тонер замість рук. Це забезпечує ефективне очищення і видалення залишків кальцію з водопровідної води.

Додаткова порада: відлущування.

Для більш глибокого очищення обличчя ми також рекомендуємо регулярне відлущування верхнього шару епідермісу. Ця процедура швидко видаляє відмерлі клітини шкіри і усуває блідість. Шкіра відразу стає більш рожевою і вона краще вбирає наступні засоби догляду.

Jojoba Peeling Cream пілінг-крем з гранулами жожоба

М’яко видаляє зроговілі клітини шкіри. Кожна процедура очищає шкіру і робить її більш пружною. Це підвищує здатність шкіри увібрати подальші засоби догляду.

Special Peeling Milk – спеціальний скраб-молочко

Інтенсивний скраб-молочко, який цілеспрямовано видаляє омертвілі клітини шкіри. Шкіра стає м’якше та світліше з кожним нанесенням.