Beautiful Décolleté

Beautiful Décolleté

 

Beautiful Décolleté – Набір для догляду за шкірою шиї і декольте

Набір Beautiful Décolleté – гарне декольте

Символом підвищення температури на вулиці стає глибоке декольте – це добрий привід нагадати про те, що чутлива шкіра в області декольте вимагає особливого рівня турботи, щоб довго залишатися молодою та пружною.

З роками наша шкіра втрачає еластичність і тонус також в області декольте і шиї. Постійний стрес, викликаний впливом сонця, дрібнодисперсних частинок та несприятливих чинників навколишнього середовища, відбивається і на області декольте – це проявляється появою дрібних, середніх та глибоких вертикальних зморшок. В області шиї відмітини часу проявляються втратою тонусу та контуру. Тому вкрай важливо інтегрувати ці обидві ділянки в свій щоденний режим догляду за шкірою – для того, щоб шкіра шиї довше залишалася пружною, а декольте гарним.

Концентрована сила активного інгредієнта з екстрактом кігелії африканської та мигдалевою олією.

Крем для шиї та декольте Neck and Décolleté Cream забезпечує цілеспрямований догляд за шкірою в цій чутливій ділянці. Екстракт плодів Кігелії африканської зміцнює тканини і тонізує шкіру. Дорогоцінна мигдалева олія живить шкіру вітаміном Е, біотином і лінолевої кислотою. Крем зміцнює ліпідний бар’єр і покриває шкіру як захисною плівкою – для м’якості та пружності цієї ділянки. Ампули для зміцнення декольте  Breast Firming Ampoules завершують цей вишуканий набір для догляду за шкірою. Коли ампули використовуються в якості тижневої інтенсивної терапії, надвисока концентрація екстракту Кігелії африканської може досягти свого повного ефекту. Набір зміцнює ніжну шкіру декольте і шиї на тривалий час, відновлює еластичність і помітно покращує тонус.

 Набір Beautiful Décolleté:

  • 1 x Neck and Décolleté Cream 50 мл
  • 7 x Breast Firming Ampoules 3 мл, кожна з відкривачем ампул
  • Ексклюзивна подарункова упаковка

Поради по догляду за шкірою для декольте і шиї

  • Ваша шкіра потребує глибокого зволоження і живлення. Нанесіть щедру кількість препарата на шию і зону декольте після душа, використовуючи ніжні рухи, щоб уникнути надмірного розтягування делікатної тканини.
  • Будьте обережні при виборі захисту від сонця: ультрафіолетове та інфрачервоне випромінювання є головними ворогами тонкої, чутливої ​​шкіри в області декольте, тому навіть більш темним типам шкіри рекомендується вибирати більш високий рівень SPF.
  • Прекрасний сон – це добре, але не лежачи на животі, або на боці. Ці пози для сну можуть викликати небажані довгі вертикальні зморшки.
  • Щоденний гарячий і холодний душ посилює кровообіг, що, як було доведено, зміцнює шкіру. Це вимагає лише трохи рішучості.
  • Існує навіть тренування декольте, яке дає видимі результати. Жирова і сполучна тканина молочних залоз лежить над грудними м’язами. Цілеспрямоване зміцнення цих м’язів піднімає і зміцнює бюст.